«Τρελαμένος με τον κόσμο ο Πρίγιοβιτς, θέλει κι άλλη κούπα»

Από metrosport.gr: Το πάθος του Πρίγιοβιτς για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου με τον ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν, μεταφέρει στη Metrosport ο Σλάτζιαν Σπάσιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Τρελαμένος με τον κόσμο ο Πρίγιοβιτς, θέλει κι άλλη κούπα»

Ο Σέρβος πρώην άσος του Δικεφάλου, ο οποίος είναι και τρίτος ξένος σκόρερ του ΠΑΟΚ μετά την καθιέρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (τη σεζόν 1979-1980), μίλησε ακόμη και για την προοπτική που έχει ο Δικέφαλος για να κατακτήσει το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Σπάσιτς τόνισε στη «Μ» πως μίλησε πριν από λίγες ημέρες με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και μεταξύ των άλλων, του μετέφερε την επιθυμία του: «Ο Πρίγιοβιτς έχει δεθεί για τα καλά με τον ΠΑΟΚ. Παρότι βρίσκεται 15 μήνες στη Θεσσαλονίκη, σκοράρει με κάθε τρόπο και δείχνει πως έχει πολύ μεγάλες ικανότητες. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως είναι ήδη πρώτος σκόρερ της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεύτερος στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Νέτο Γκουερίνο. Τρελαίνεται με τον κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρονται οι φίλαθλοι στην καθημερινότητά του. Στεναχωριέται, γιατί αρκετά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, έγιναν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες. Αυτό δεν το θέλει κανένας. Και παράλληλα, όταν μίλησα μαζί του, μου είπε πως θέλει πολύ να κατακτήσει το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και για τους συμπαίκτες του».

Με τις επιδόσεις του, σε πέρασε στην σχετική κατηγορία των ξένων σκόρερ...

«Το αξίζει, γιατί πραγματικά είναι ένας επιθετικός που πολύ δύσκολα μπορεί να τον ανακόψει οποιοσδήποτε αντίπαλος στην μεγάλη περιοχή. Σκοράρει, με σουτ, με κεφαλιές, είναι απόλυτα ψύχραιμος στις εκτελέσεις πέναλτι. Για εμένα, είναι ο σύγχρονος «φονιάς» του ΠΑΟΚ. Δεν το περίμενα, πως θα μπορούσε να πετύχει τόσα πολλά γκολ από την ημέρα που ήρθε. Όμως δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Το είχε δείξει στη Λέγκια Βαρσοβίας και όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, είχε μεγάλη όρεξη να πετύχει. Μακάρι με δικά του γκολ να κατακτήσει το Κύπελλο, στον τελικό της 12ης Μαϊου».

Πως εισέπραξες όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με το Πρωτάθλημα να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες;

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει καλύτερη ομάδα και από τον Ολυμπιακό και από την ΑΕΚ. Δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά. Λυπάμαι, γιατί έτσι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προοδεύσει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως γνωρίζω, έχουν πεισμώσει και θέλουν να πετύχουν μόνο νίκες έως το τέλος του Πρωταθλήματος και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου. Και παράλληλα θα περιμένουν τις αποφάσεις από τα δικαστήρια. Αυτό που έγινε όμως, δεν έχει προηγούμενο, στον χώρο του ποδοσφαίρου».

 

Διαβάστε ακόμη...