«Να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος»

Από inpaok.com:Για τον στόχο της δεύτερης διαδοχικής κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος τοποθετήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.
Πηγή: inpaok.com
«Να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος»

Ο Ισπανός στόπερ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει το τρόπαιο κόντρα στην ΑΕΚ και για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βρισκόμαστε και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά και για μένα, που μέσα σε δύο χρόνια θα διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο.

Θεωρώ ότι δικαιούμασταν απόλυτα τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τον φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε αντίστοιχες σκηνές με τις περυσινές.

Δεδομένα, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από όσα έχουν γίνει, όμως, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.

Πιστεύω ότι ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός, όπως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε έναν ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ. Στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παρά τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...