Στο nba draft 2018 o Aντώνης Κόνιαρης

Από basketplus.gr: Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Αντώνης Κόνιαρης αποφάσισε να δηλώσει στο ντραφτ του ΝΒΑ το οποίο θα γίνει στις 21 Ιουνίου στο Μπάρκλει Σέντερ του Μπρούκλιν.
Πηγή: basketplus.gr
Στο nba draft 2018 o Aντώνης Κόνιαρης

Όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του δύο ομάδες του ΝΑΒ έδειξαν αρχικό ενδιαφέρον για τον γκαρντ τυ ΠΑΟΚ τον οποίο βέβαια γνωρίζουν και έχουν δει πολλές φορές κυρίως μνε τις Εθνικές ομάδες και η απόφαση πάρθηκε, μια και η 22η Απριλίου ήταν η τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας. Μάλιστα ο Καόνιαρης έκλεισε και συμμετοχή σε πρι ντραφτ καμπ στην Κλιφόρνια, αν ολοκληρωθεί έγκαιρα το Ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει έστω προσωρινά-μπορεί και φέτος να ακολουθήσει απόσυρση-δύο παίκτες του στο ντραφτ, με τον Κόνιαρη μετά από Χαραλαμπόπουλο, Καλλαϊτάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι ο 4ος Έλληνας που δηλώνει.

Πάντως φέτος η παρουσία των μη Αμερικανών θα έχει ενδιαφέρον με Ντόνσιτς, Μπιρούτα, Εκόντας, Χλίνασον, Κούλμποκα, Μαρίνκοβιτς, Μούσα, Οκόμπο, Σεντεκέρσκις μεταξύ άλλων να προσφέρουν τρομερή ποιότητα σε νεαρούς από τα Ευρωπαϊκά παρκέ

Διαβάστε ακόμη...