Σε αναμονή της απόφασης από την Εφέσεων

Από paokrevolution.net: Την απόφαση που ίσως κρίνει (εφόσον δεν είναι προδικαστική) τον φετινό Πρωταθλητή περιμένουν άπαντες από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Πηγή: paokrevolution.net
Σε αναμονή της απόφασης από την Εφέσεων

Μένει να φανεί αν θα ανακοινωθεί σήμερα και τελειώσει η αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ή δοθεί παράταση σε αυτή. Οπως έχει σημειώσει κατ' επανάληψη η "Μ" τα ενδεχόμενα είναι δυο σε ότι αφορά την υπόθεση του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Η Επιτροπή Εφέσεων με προεδρεύοντα τον Σκουτέρη, βγάλει οριστική απόφαση και τελειώσουν όλα (αν και υπάρχει και η εκδίκαση σε τρίτο βαθμό που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο).

Αν όμως η Εφέσεων βγάλει προδικαστική απόφαση, αυτό σημαίνει ότι θα ζητήσει την κατάθεση του Γιώργου Κομίνη ώστε να τη βοηθήσει σε μια δίκαιη κρίση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ φυσικά από την πλευρά της έχει σπεύσει να χαρακτηρίσει το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό ως βραδιά φιέστας αφού θεωρεί ότι με νίκη θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Αλλά στην παρούσα φάση αυτό που έχει σημασία είναι η ανακοίνωση της Εφέσεων και ποια απόφαση θα βγάλει.

Διαβάστε ακόμη...