Τι… γίνεται με τον Λεβέκ;

Από thessports.gr: Ο Ντοριάν Λεβέκ έχει γίνει ένας ποδοσφαιριστής... φάντασμα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου σε επίσημο ματς για μόλις 65 λεπτά.
Πηγή: thessports.gr
Τι… γίνεται με τον Λεβέκ;

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, πλέον είναι καλά.

Βέβαια, ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός των «ασπρόμαυρων» έχει μείνει πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, λόγω του γεγονότος πως έμεινε αρκετό καιρό εκτός του κανονικού προγράμματος προπονήσεων του Δικεφάλου, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Πάντως, δύσκολα ο Λεβέκ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, μιας και στα εναπομείναντα ματς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ως αριστερός μπακ θα αγωνίζεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να βρουν έναν σύλλογο ο οποίος θα αποκτήσει τον Γάλλο αμυντικό είτε ως δανεικό, είτε με αγορά.

Διαβάστε ακόμη...