Οι δηλώσεις της K15 πριν τον τελικό

Λίγο πριν η αποστολή της K15 αναχωρήσει για την Λαμία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, ο προπονητής Βασίλης Μήττας και ο αρχηγός Αθανάσιος Στοϊνοβιτς μίλησαν στο site της διοργανώτριας αρχής. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις δηλώσεις τους.
Πηγή: paokfc.gr
Οι δηλώσεις της K15 πριν τον τελικό

 Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μήττας, αναφέρθηκε στη σημασία ενός τέτοιου αγώνα, ενώ στάθηκε στο ρόλο που παίζουν οι τελικοί στην εκπαιδευτική διαδικασία των ποδοσφαιριστών:

«Ένας τελικός σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία είναι πάντα μια τεράστια πρόκληση για την κατάκτηση ενός τίτλου, ωστόσο όταν μιλάμε για αναπτυξιακό ποδόσφαιρο πρέπει πάντα, η πρόκληση αυτή, να αντιμετωπίζεται ως διαδικασία μάθησης και γαλούχησης χαρακτήρων στον προγραμματισμό ανάπτυξης ποδοσφαιριστών για το υψηλότερο επίπεδο. Αποτελεί ανάγκη να γίνει πλέον σαφές στις συνειδήσεις όλων όσοι ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ότι ελάχιστοι γνωρίζουν ποιους τίτλους παιδικού ποδοσφαίρου κατέκτησε ο Δημήτρης Πέλκας , πολλοί γνωρίζουν όμως ότι ένας εκ των αρχηγών της πρώτης ομάδας μας προέρχεται από την ακαδημία μας και η συμβολή του στο να είναι η ομάδα μας πρώτη είναι η μέγιστη. Στόχος μας λοιπόν, είναι μέσα από τέτοια παιχνίδια να αναδείξουμε προσωπικότητες που στο άμεσο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, έχοντας  πρωταγωνιστικό ρόλο» .

Από την μεριά του ο αρχηγός της Κ15 του Δικεφάλου, Αθανάσιος Στοΐνοβιτς στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, προέβλεψε ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει με τους συμπαίκτες του το τρόπαιο:

«Αυτή τη σεζόν δουλέψαμε πολύ σκληρά  με τους προπονητές μας, είμαστε μια οικογένεια στον ΠΑΟΚ και αισθανόμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται. Έχουμε παίξει τελευταία σε πολύ δυνατά τουρνουά στο εξωτερικό, ωστόσο και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον πιο ανταγωνιστικό όμιλο στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές» .

Διαβάστε ακόμη...