«Αν μπουν οπαδοί, θα τρελαθώ»

Από inpaok.com: Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Ρόδου η Συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος.
Πηγή: inpaok.com
«Αν μπουν οπαδοί, θα τρελαθώ»

Κι ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί του ολυμπιακού κάνουν λόγο για sold out των εισιτηρίων, ο ίδιος τονίζει πως θα… τρελαθεί, εάν θα μπουν οπαδοί στο Κλειστό πέρα από παιδιά…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έλεγα να μην πω τίποτα. Εμείς ήρθαμε εδώ για να βάλουμε τον κόσμο της Ρόδου στο γήπεδο. Μόνο Ροδίτες θέλαμε μέσα στο γήπεδο.

Έτσι κι αλλιώς έχει απαγορευτεί η μετακίνηση των οργανωμένων ή μεμονωμένων φιλάθλων. Άρα αποφασίσαμε να έρθουν πολλά μικρά παιδιά από τις ομάδες της Ρόδου. Γύρω στα 600 άτομα θα είναι παιδιά, παράγοντες και γονείς.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια θέλαμε να πάνε σε Ροδίτες και με έκκληση των πάντων να δοθούν με προσκλήσεις και με απόφαση της αστυνομίας.

Δεν υποσχέθηκε κανείς να δώσει εισιτήρια σε κανέναν. Αν και εφόσον η εκάστοτε εταιρία η οποία ήθελε να έρθει εδώ να ερχόταν σε εμάς με όλα τα στοιχεία για να πάρει πρόσκληση.

Τώρα αν θα είναι καλυμμένο με ένα χρώμα το γήπεδο ή με δυο, αυτό δεν ήταν πρόθεση δική μας. Άμα μπουν οπαδοί στο γήπεδο θα τρελαθώ! Δεν θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή την πόλη υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να καταστρέψουν αυτή τη γιορτή».

Διαβάστε ακόμη...