Τέτοιο Final 4 θέλουν στην Ρόδο Βασιλειάδης – Καραμπέτσος; (PIC)

Από paok24.com: Σε ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ οδηγείται η διοργάνωση του Final 4 στο βόλεϊ που θα διεξαχθεί το διήμερο 20-21 Απριλίου στην πόλη της Ρόδου.
Πηγή: paok24.com
Τέτοιο Final 4 θέλουν στην Ρόδο Βασιλειάδης – Καραμπέτσος; (PIC)

Τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μαζί με την διοίκηση του ΤΑΠ, έχουν εκφράσει τις έντονες αντιδράσεις τους, για τον τρόπο που διατέθηκαν τα εισιτήρια του Final 4.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Δικέφαλος ζήτησε 300 εισιτήρια, με την ΕΟΠΕ να δίνει στον ΠΑΟΚ μόλις 15 προσκλήσεις!

Μάλιστα όταν στις αρχές της εβδομάδες οι πρώτοι φίλοι Ροδίτες του Π.Α.Ο.Κ πήγαν να ζητήσουν με κάθε νόμιμη διαδικασία τις προσκλήσεις που τους αναλογούν, ενημερώθηκαν πως αυτές έχουν εξαντληθεί!

Την ίδια ώρα η ο λαλίστατος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσος είπε πολλά, αλλά για την «ταμπακιέρα» ουδείς λόγος. Καμία ουσιαστική απάντηση για τον τρόπο που ΕΠΕΛΕΞΕ να δώσει τα εισιτήρια του ημιτελικού ΜΟΝΟ στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Παράλληλα σήμερα υπήρξε και... δήθεν απαγόρευση μετακίνησης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ωστόσο η παρακάτω φωτογραφία τον διαψεύδει εντελώς!

 

ΥΓ Αλήθεια ο κ. Καραμπέτσος είναι περήφανος για το Final 4 της ΝΤΡΟΠΗΣ που ετοιμάζει ή τον νοιάζει μόνο οι διοικούντες του Ολυμπιακού να είναι χαρούμενοι; Θυμάται ότι είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και όχι των "ερυθρόλευκων" ;

ΥΓ 2 O υφυπουργός αθλητισμού θα πάρει θέση πριν γίνει το... έγκλημα στους αγώνες;

Διαβάστε ακόμη...