Τα νεότερα για Τζόουνς-Κόνιαρη

Από inpaok.com: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να απολαμβάνουν το πολυήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μέχρι τη Δευτέρα 23 Απριλίου.
Πηγή: inpaok.com
Τα νεότερα για Τζόουνς-Κόνιαρη

Παρά το γεγονός, ότι η διακοπή (για να βολευτούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τους αγώνες της Euroleague) έρχεται στο σημείο που ο Δικέφαλος είχε πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης με σερί 7×7, άπαντες έχουν ανάγκη από «ανάσες» και ξεκούραση.

Ιδιαίτερα οι Λάκι Τζόουνς και Αντώνης Κόνιαρης, οι οποίοι απουσίασαν από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας κόντρα σε ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Λαύριο στο Παλατάκι.

Όσον αφορά τον Αμερικανό που υπέστη κάκωση στο γόνατο και έμεινε εκτός προπονήσεων σχεδόν όλη την εβδομάδα πριν τη διακοπή, συνεχίζει θεραπεία, είναι καλύτερα και από Δευτέρα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τέλος, ο Κόνιαρης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα από την πυώδη αμυγδαλίτιδα, εκτός απροόπτου δε θα βρίσκεται στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού υπάρχει ειδική διαχείριση, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για να κινηθεί συντηρητικά τις επόμενες ημέρες, μέχρι να βρει απόλυτα τις δυνάμεις του και να τεθεί πλήρως στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Διαβάστε ακόμη...