Δεν αλλάζει κάτι για τον τελικό

Από paok24.com: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που θα συμβεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να πανηγυρίσουν και φέτος την «κούπα».
Πηγή: paok24.com
Δεν αλλάζει κάτι για τον τελικό

Την περσινή σεζόν ο τελικός πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, σε ένα ουδέτερο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τον τίτλο, αλλά να κουβαλά ως «πληγή» στην επόμενη σεζόν μία φοβερή τιμωρία με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και απίστευτη τιμωρία της έδρας, κάτι που υποθήκευσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσα συνέβησαν πέρυσι έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γα την έδρα του φετινού τελικού, με την απόφαση της διοίκησης του «Δικεφάλου» να αφορά καθαρά λόγους ασφαλείας!

Άνθρωποι των «ασπρόμαυρων», άλλωστε, υποστήριζαν μετά τη φετινή κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ότι το Ολυμπιακό Στάδιο είναι το μοναδικό γήπεδο που παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, δίνοντας τη δυνατότητα καλύτερης αστυνόμευσης και περιφρούρησης ενός μεγάλου παιχνιδιού, όπως ο τελικός, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι θετικοί στην επιλογή που έχει κάνει και η ΕΠΟ.

Για την ώρα όλα δείχνουν Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό της 12ης Μαϊου και μένει να φανεί ποια θα είναι τελικά και η στάση που θα κρατήσει η Πολιτεία στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που θα οριστικοποιήσει την έδρα του τελικού.

Διαβάστε ακόμη...