Double - double από τον Πέλκα!

Από paokfc.gr: Τρέλα νούμερα καταγράφει το φετινό κοντέρ του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Μέχρι την επόμενη...
Πηγή: paok24.com
Double - double από τον Πέλκα!

Μπορεί να απουσίασε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο λόγω τιμωρίας, ωστόσο, ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε ιδιαίτερα ορεξάτος στο ματς Κυπέλλου, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στη διαμόρφωση του σκορ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος άσος επανήλθε στη βασική ενδεκάδα, στη θέση που έδειξε να του ταιριάζει γάντι εδώ και αρκετό καιρό και για ακόμη μια φορά πήρε επ΄ώμου την επιθετική ανάπτυξη του Δικεφάλου.

Στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κουλούρης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Πανιωνίου με φόντο τον τελικό.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς είχε διάφορες εμπνεύσεις μέσα στο γήπεδο, συνδυάστηκε άψογα ιδιαίτερα στο α΄μέρος με τους συμπαίκτες του, χαρακτηριστική είναι η φάση του 14' όταν άνοιξε δεξιά για τον Λημνιό, εκείνος με μια συρτή σέντρα "σέρβιρε" για τον Κουλούρη, αλλά ο τελευταίος σημάδεψε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, επιβραβεύθηκε για την παρουσία του στο γήπεδο με ένα ξεχωριστής ομορφιάς γκολ. Συγκεκριμένα, στο 68' ο Πέλκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ένα εξαιρετικό πλασέ, γράφοντας το 2-1.

Η προσφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου "ανέβασε" και τις στατιστικές του, με τον Πέλκα να φθάνει το double double σε ασίστ και γκολ, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του διψήφιους αριθμούς στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ο Έλληνας άσος έφθασε τα δέκα γκολ και τις έντεκα ασίστ συνολικά, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά και το σίγουρο είναι πως τα καλύτερα είναι μπροστά του...

Διαβάστε ακόμη...