"Όλα τελείωσαν στο γκολ του Πέλκα"

Από paok24.com: Ο Μιχάλης Γρηγορίου σημείωσε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Τούμπας, πως το γκολ του Πέλκα ουσιαστικά "τελείωσε" τα πάντα σήμερα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, με φόντο τον τελικό.
Πηγή: paok24.com
"Όλα τελείωσαν στο γκολ του Πέλκα"

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση κι ελπίζω να δούμε έναν όμορφο τελικό. Ο θεσμός αυτός τελείωσε σήμερα για εμάς. Κάναμε μία πορεία που είχε πολλά χρόνια να την κάνει η ομάδα στο Κύπελλο. Για εμάς το γεγονός ότι φτάσαμε στα ημιτελικά είναι επιτυχία. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η 5η θέση", ανέφερα αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου, ενώ συνέχισε:

"Σήμερα πήραν χρόνο παιδιά από τις ακαδημίες που είναι νεαροί και μέχρι το 65' είχαμε πολύ καλή εικόνα, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και μετά το 2-1 του Πέλκα τελείωσε το ματς και η πρόκριση. Έπρεπε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά γιατί έχουμε και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε αυτά τα 17 παιδιά να ανταπεξέλθουν και στα δύο παιχνίδια. Συγχαρητήρια για την εικόνα και την εμφάνιση και φυσικά και τη μέχρι τώρα πορεία στον θεσμό".

Διαβάστε ακόμη...