Προκλητικά αδιάφορος ο Κοντονής!

Από paok24.com: Πίεση και... bullying πέρα από κάθε λογική, με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Σταύρο Κοντονή να παρακολουθούν αμέτοχοι.
Πηγή: paok24.com
Προκλητικά αδιάφορος ο Κοντονής!

Την ώρα που οι δικαστικές υποθέσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, καθημερινά, παράγοντες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι με συμφέροντα προσπαθούν να ρίξουν "σκιές" πάνω στους δικαστούς λειτουργούν, να αφήσουν υπόνοιες μέσα από μια πρωτοφανή "επίθεση".

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερει ΔΗΜΟΣΙΩΣ η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, προειδοποιώντας και κάνοντας ευρέως γνωστό, κάτω από ποιες συνθήκες "στοχοποιούνται" δικαστικά όργανα:

"Το τελευταίο διάστημα πύκνωσαν και πάλι δημοσιεύματα που είτε κάνουν χυδαίες αναφορές στην προσωπική ζωή δικαστικών λειτουργών είτε κατασκευάζουν φανταστικά σενάρια συνομωσίας που εμπλέκουν Προέδρους Πρωτοδικών, Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου μέχρι και τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου! Πέρα από τη φαιδρότητα τέτοιων δημοσιευμάτων και το αστήρικτο των αναφορών θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητή η στόχευση που επιδιώκεται".

Και όλα αυτά την ώρα που ο πολιτικός προϊστάμενος, Σταύρος Κοντονής, παραμένει και παρακολουθεί αμέτοχος να εκδικάζονται υποθέσεις με τέτοιες συνθήκες πίεσης στα όρια εκβιασμού.

Ο κ.Κοντονής έχει αφήσει δικαστές να εργάζονται και πειθαρχικές διαδικασίες να εξελίσσονται χωρίς να παρεμβαίνει, δίνοντας ένα τέλος στην άθλια επικοινωνιακή πολιτική που παρατηρείται, καθώς έτσι θεωρούν πως πιέζουν τις καταστάσεις.

Δεν νοείται να πααρμένει αμέτοχος ένας άνθρωπος που γνωρίζει πως δόθηκε "μάχη" για να μπουν τακτικοί δικαστές, μάλιστα ο ίδιος έκανε... καριέρα, να τηρεί τέτοια στάση!

Διαβάστε ακόμη...