Η οργή του προέδρου... έμεινε στα λόγια!

Από sdna.gr:«Θα κατεβάσουμε την Κ20 στα υπόλοιπα παιχνίδια». Το SDNA θυμίζει πόσα από τα μεγάλα «θα» που είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες προ 15νθημέρου στο Ρέντη έγιναν πράξη... 
Πηγή: sdna.gr
Η οργή του προέδρου... έμεινε στα λόγια!

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Όχι αυτά που έγραψε ο Νίκος Γκάτσος και μελοποίησε ο Σταύρος Ξαρχάκος. Εδώ μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε, είπε πολλά, αλλά... αυτοαναιρέθηκε!

Νωρίς το μεσημέρης της 2ας Απριλίου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο Ρέντη. Ήταν έξαλλος. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν κάκιστη εμφάνιση και να μένουν κι άλλο πίσω στην βαθμολογία.

Ποιος είδε τον εξοργισμένο Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε... Πρώτα άστραψε, μετά βρόντηξε, «απείλησε» με εκκαθάριση του ρόστερ, είπε ότι του έχουν σπάσει τα νεύρα παρακολουθώντας φέτος την ομάδα και προανήγγειλε πρόωρες διακοπές για τους ποδοσφαιριστές ανακοινώνοντας ότι για τα υπόλοιπα παιχνίδια της φετινής σεζόν θα χρησιμοποιηθούν παίκτες της Κ20.

«Να φύγετε, να συνεχίσετε κάπου τις διακοπές σας. Θα συνεχίσουμε με την Κ20 κι ελάχιστους από εσάς. Όσους αγαπούν την ομάδα και την Ακαδημία» είπε.

«Θα αρχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας άμεσα. Με τα πιτσιρίκια, που αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Με αυτούς θα βγάλουμε τα ματς που απομένουν. Δεν έχετε δείξει κανέναν σεβασμό, σας νοιάζουν μόνο τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας κι όχι ο σύλλογος. Μόνο οι τίμιοι κι όσοι ματώνουν θα μείνουν. Για αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ' έξω» συμπλήρωσε.

Λίγες ώρες αργότερα εκδιώχθηκαν από τον Ολυμπιακό ο Σεμπά και ο Οφόε και την επόμενη ημέρα ήταν η σειρά του Όσκαρ Γκαρσία να πει πρόωρο «αντίο» και να αποχωρήσει χωρίς καλά καλά να προλάβει να κλείσει μισή σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε παρά το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του με τα βαρύγδουπα λόγια είχε πει στους παίκτες ότι είναι δική τους η ευθύνη, αυτοί «τρώνε» τους προπονητές.

«Διώξατε τρεις προπονητές, ο ένας δεν προπονούσε καλά, με τον άλλο δεν υπήρχε πειθαρχία. Πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς, αλλά η ευθύνη είναι δική σας. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς και με τον Λεβαδειακό που έχει το 1/15ο από το δικό σου μπάτζετ, δεν θες ούτε προπονητή» ήταν τα λόγια του. Και μία ημέρα μετά ο ίδιος πήρε την απόφαση να διώξει τον Γκαρσία!

Στο πρώτο παιχνίδι μετά το ξέσπασμα Μαρινάκη στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο «Καραϊσκάκης» την Κέρκυρα. Στον πάγκο κάθισε ο Χρήστος Κόντης, όπως θα συμβεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, και η αρχική ενδεκάδα του ήταν οι Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

Τρεις αλλαγές έκανε ο Κόντης στη διάρκεια του αγώνα βάζοντας τους Ανδρούτσο, Μάρτινς και Βρουσάι. Αυτή ήταν η ενδεκάδα με παίκτες... της Κ20!

Μήπως το Πάσχα, γιορτή της αγάπης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να επιδείξει μεγαλοψυχία και να δώσει συγχώρεση σε μερικούς;

Διότι όχι μόνο δεν πήρε... σκούπα όπως είχε προαναγγείλει, αλλά ούτε σκουπάκι δεν χρησιμοποίησε «επιτρέποντας» στον Κόντη να έχει κανονικά στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και κόντρα στον Λεβαδειακό (Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Μάριν, Μιραλάς, Οφόε, Ανσαριφάρντ είχαν ξεκινήσει στη Λιβαδειά).

Και φυσικά οι εξαγγελίες παρουσιάστηκαν διθυραμβικά από τα δεκάδες πρόθυμα ΜΜΕ, η δε «υλοποίηση» θάφτηκε στο χιόνι χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά στα μόλις προ 15νθημέρου «θα»...

Δύσκολοι καιροί για να παρουσιαστούν στον κόσμο τα πραγματικά γεγονότα...

Διαβάστε ακόμη...