Δεδικασμένο στη Ρόδο εκθέτει Κομίνη – Αρετόπουλο

Από thessports.gr: Μια υπόθεση, που έχει πολλά κοινά σημεία μ΄ αυτές των αγώνων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, διαδραματίστηκε στη Ρόδο
Πηγή: thessports.gr
Δεδικασμένο στη Ρόδο εκθέτει Κομίνη – Αρετόπουλο

. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που κλήθηκε να αποφασίσει εφάρμοσε τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ και έβγαλε πολύ διαφορετική απόφαση από την πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας. Από Σκολαρίκη και Καποδίστρια!

Το κρίσιμο παιχνίδι για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΔ, Ηρακλής Λάρδου – ΑΣ Τήλος, διακόπηκε στο 89', καθώς μόλις έγινε το 4-3, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τρεις οπαδοί του Ηρακλή για να πανηγυρίσουν και χτύπησαν έναν παίκτη της Τήλου.

Ο διαιτητής του αγώνα, Νίκος Διακοφιλιππής, κάλεσε τον γιατρό του αγώνα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη της Τήλου και πήγε στα αποδυτήρια.

Μετά από 10 λεπτά, ξαναβγήκε στον αγωνιστικό χώρο, κάλεσε τις δύο ομάδες να βγουν για να συνεχιστεί το παιχνίδι και η ομάδα της Τήλου δεν εμφανίστηκε, επικαλούμενη τον τραυματισμό του παίκτη της, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο διαιτητής έγραψε τα πραγματικά περιστατικά στο Φύλλο Αγώνα και με βάση αυτό, και ακολουθώντας τον ΚΑΠ, η πειθαρχική της ΕΠΣΔ, έκανε τα εξής :

Επέβαλε στον Ηρακλή Λάρδου ποινή αποκλεισμού της έδρας του με 3 αγωνιστικές για την βίαιη απώθηση παίκτη της Τήλου από οπαδούς του και επέβαλε στον ΑΣ Τήλου ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών, επειδή δεν συνέχισε το παιχνίδι.

Όταν οι διαιτητές γράφουν στο Φύλλο Αγώνα τα πραγματικά περιστατικά, κάτι που ΔΕΝ έκαναν Αρετόπουλος και Κομίνης, αυτές οι ποινές προκύπτουν.

Το ωραίο της υπόθεσης; Ο ΑΣ Τήλος άσκησε έφεση, την οποία θα εκδικάσει η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ. Δηλαδή, ο Σκουτέρης! Έχει ενδιαφέρον η απόφαση του...

Διαβάστε ακόμη...