Το εκπληκτικό σερί του Λέο Μάτος

Από metrosport.gr: Μετά από 245 ημέρες ο δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου θα απουσιάσει από ματς πρωταθλήματος
Πηγή: metrosport.gr
Το εκπληκτικό σερί του Λέο Μάτος

Ηταν 20 Αυγούστου όταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Σε εκείνο το ματς ο Λέο Μάτος απουσίασε καθώς «κουβαλούσε» τιμωρία μιας αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν.

Χρειάστηκε να περάσουν ημερολογιακά 245 μέρες (μέχρι την προσεχή Κυριακή) για να σταματήσει ένα εντυπωσιακό σερί που μετρά ο Βραζιλιάνος. Ο Λέο λόγω τιμωρίας δεν θα είναι διαθέσιμος και έτσι θα χάσει μόλις το δεύτερο ματς στη σεζόν. Θυμίζουμε ότι ήταν στην αρχική ενδεκάδα και στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που ποτέ δεν άρχισε αλλά και στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0 που όμως ποτέ ο Κομίνης δεν σφύριξε τη λήξη του.

Η ουσία είναι πως ο Λέο δεν έχει χάσει από τον περασμένο Αύγουστο ματς στο Πρωτάθλημα και αν δεν είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, είναι σίγουρο ότι το σερί του θα συνεχιζόταν. Να θυμίσουμε επίσης πως είναι ο πρώτος παίκτης σε λεπτά συμμετοχής από τους συμπαίκτες του. Μετρά 2283' λεπτά συμμετοχής και σε κανένα παιχνίδι δεν απουσίασε από την αρχική ενδεκάδα και δεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν το τελευταίο σφύριγμα από το διαιτητή.

Διαβάστε ακόμη...