Σάμπο: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Έρικ Σάμπο πραγματοποιεί αρκετά καλή σεζόν στο πρωτάθλημα Ισραήλ με την φανέλα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην οποία αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μετρώντας μέχρι τώρα σε 33 ματς, εφτά γκολ και έξι ασίστ.
Πηγή: paok24.com
Σάμπο: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ έχουν εντυπωσιαστεί από τον 26χρονο μέσο και γι' αυτό έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς που έχουν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ, με τον πρόεδρο του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα, Έλι Ταμπίμπ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Σάμπο μίλησε στα ΜΜΕ του Ισραήλ για το αν θα παραμείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του στην Μπεϊτάρ, αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του Δικεφάλου.

«Αυτή την στιγμή κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, με όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Ο Έλι Ταμπίμπ είχε επαφές μαζί τους το προηγούμενο διάστημα και περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σλοβάκος χαφ.

Διαβάστε ακόμη...