Tα τέσσερα… κατορθώματα του Πέτεγουεϊ μέσα σε 27′

Από ebasket.gr: Τo ebasket.gr είχε αποκαλύψει το όνομα του Τέραν Πέτεγουεϊ για τον ΠΑΟΚ σε μια περίοδο που ο "Δικέφαλος" φαινόταν να μην "καίγεται" για παίκτη στη περιφέρεια, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα η ΚΑΕ επισήμως ανακοίνωνε την απόκτηση του Αμερικανού ο οποίος την Κυριακή (15/4) απέναντι στο Λαύριο έδειξε... γιατί τον επέλεξαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ebasket.gr
Tα τέσσερα… κατορθώματα του Πέτεγουεϊ μέσα σε 27′

Ο Πέτεγουεϊ πήρε από το... χεράκι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην νίκη απέναντι στο Λαύριο πετυχαίνοντας 34 πόντους! Αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι κόντρα στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη και τελείωσε το ματς με 9/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/12 βολές, επτά ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο ενώ συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο ranking με αποτέλεσμα να κάνει ρεκόρ 12ετίας όσον αφορά τις επιδόσεις παικτών του "Δικεφάλου" στο σύστημα αξιολόγησης. Πέραν αυτού του κατορθώματός του, ας δούμε και άλλα τέσσερα μικρότερα... κατορθώματά του στα πρώτα 27 λεπτά του κυριακάτικου αγώνα.

Λίγο μετά το 26′ ο Αμερικανός κάνοντας το 56-57 έφτανε στους 17 πόντους απέναντι στο Λαύριο και έτσι έκανε ρεκόρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μιας και η καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 15 πόντοι που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο. Επίσης, στο 27′ του κυριακάτικου ματς ο Πέτεγουεϊ έδινε την δεύτερη ασίστ (για να πετύχει καλάθι ο Κρουμπάλι) ξεπερνώντας τον μέσο όρο του στη Basket League καθώς είχε 1,1 ασίστ ανά αγώνα.

Επιπλέον, στα πρώτα 27 λεπτά του παιχνιδιού με το Λαύριο ο Αμερικανός είχε περάσει τον μέσο όρο του στα ριμπάουντ μιας είχε πάρει έξι "σκουπίδια" ενώ πριν τον αγώνα της Κυριακής "κατέβαζε" μέσο όρο 1,3 ριμπάουντ. Ακόμη, μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο του ματς με το σύνολο του Σερέλη ο Πέτεγουεϊ είχε φτάσει τους επτά πόντους με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον δικό του μέσο όρο σκοραρίσματος καθώς είχε 6,3 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός έκανε ένα... μαγικό παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, παίρνοντας ώριμες αποφάσεις κατά την διάρκεια του ματς.

Διαβάστε ακόμη...