Καταθέτει σήμερα το υπόμνημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: ΟΙ νομικοί των «ασπρόμαυρων» συνέταξαν ένα πλήρες και τεκμηριωμένο πολυσέλιδο υπόμνημα το οποίο και θα καταθέσουν σήμερα (16/4) στην Επιτροπή Εφέσεων.
Πηγή: metrosport.gr
Καταθέτει σήμερα το υπόμνημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ενα γεμάτο από κάθε άποψη Σαββατοκύριακο πέρασε το νομικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης με τον Λάμπρο Μπίρδα και τον Λάκη Σημαιοφορίδη, συνέταξαν ένα πλήρες και τεκμηριωμένο πολυσέλιδο υπόμνημα το οποίο και θα καταθέσουν σήμερα (16/4) το πρωί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η προθεσμία που έδωσε ο κ. Σκουτέρης στις δυο ΠΑΕ εκπνέει σήμερα στις 14:00 και από και πέρα μετράμε αντίστροφα για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση για την τύχη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε με ευθύνη του Κομίνη. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πολύωρη εκδίκαση, είχε καταθέσει ήδη στην Επιτροπή Εφέσεων το video από τα αποδυτήρια που κατακεραυνώνει την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Κομίνη. Αφενός διότι δεν δείχνει τρομοκρατημένους τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ ο Κομίνης σφυρίζει για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δίπλα του τον βοηθό του, Ποντίκη που κρατούσε τη σημαία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το video το είδαν οι δικαστές και μένει να φανεί αν θα το λάβουν υπόψη τους.

Η επικείμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (που θα συνεδριάσει στην Ευελπίδων και όχι στα γραφεία της ΕΠΟ) θα κρίνει και τις τύχες του Πρωταθλήματος που η ΑΕΚ προσπαθεί να το κερδίσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε ακόμη...