Πελεκούδας και Τερζής για Ολυμπιακό

Από arenafm.gr: Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ παραχώρησαν ο Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Θάνος Τερζής ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διήμερο 20-21 Απριλίου και για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: arenafm.gr
Πελεκούδας και Τερζής για Ολυμπιακό

Πελεκούδας: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ένα παιχνίδι που ίσως καθορίσει ποια ομάδα θα πάρει το φετινό Κύπελλο. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να περάσουμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να το κάνουμε. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, είτε πάει καλά το παιχνίδι είτε όχι θα πρέπει να είσαι σε ένα υψηλό επίπεδο για να νικήσεις τον αντίπαλό σου, ανεξάρτητα αν είσαι θεαματικός. Απλά να νικήσεις».

Τερζής:«Είναι ευχάριστο που τα παιχνίδια θα γίνουν στη Ρόδο. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι το Κύπελλο είναι μία διαφορετική διοργάνωση και θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα είναι φορμαρισμένες. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει την δυναμική του και έχουμε λίγο καιρό ακόμα να δουλέψουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κάτι που δεν κάναμε στα φετινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έγιναν κάποιες αλλαγές μέσα στη σεζόν, το πιο σημαντικό όμως είναι όταν κρίνονται οι τίτλοι να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να νικήσουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

Διαβάστε ακόμη...