Κωνσταντινίδης: «Ο Κομίνης σφύριξε, η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει»

Από sdna.gr: O γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Κωνσταντινίδης: «Ο Κομίνης σφύριξε, η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει»

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις σε μία ομάδα πως θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια μέχρι το τέλος για να πάρεις το πρωτάθλημα. Εμάς σαν ΠΑΟΚ δεν μας ενδιαφέρουν τα... χαρτά και τα δικαστήρια. Εχουμε 61 βαθμούς στο γήπεδο και πρέπει να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να παραμείνουμε στην κορυφή. Το ξέρουν και οι παίκτες πως είναι πρώτοι και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας".

Είπε ακόμα... "Πέρυσι στον επίμαχο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, εξαφανίστηκαν τα βίντεο. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, δίνουμε τα πάντα, δείχνουμε την αλήθεια, τι έχει συμβεί και θα πρέπει οι αποφάσεις να είναι δίκαιες. Είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη σε όλους, φαίνεται και στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει".

Στη συνέχεια περιέγραψε, όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας: "Ο Κομίνης μπήκε στα αποδυτήρια, μετά ήρθαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, χαλαροί, άνετοι, περιμένοντας να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, όλοι συνομιλούν μεταξύ τους, αφού αρκετοί παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους. Ολα είναι είναι ήρεμα. Ο Κομίνης όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, σφυρίζει την έναρξη του αγώνα. Εμείς περιμέναμε την ΑΕΚ να βγει, αλλά δεν τους είδαμε. Το μόνο που είδαμε είναι τους ιθύνοντες της ΑΕΚ γιατί δεν ήθελαν να παίξουν τον αγώνα".

Κλείνοντας, τόνισε: "Το ποδόσφαιρο με όλα όσα γίνονται κάνει βήματα πίσω. Με τον τρόπο αυτό νιώθεις πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα πάντα με τον χειρότερο τρόπο. Είναι απογοητευτικά όσα συμβαίνουν. Θα πρέπει να σεβαστούν τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών, να γίνονται όλα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Το τι είδα και τι άκουσα όλο αυτό το διάστημα δεν περιγράφεται. Θα πρέπει να αναλύσουμε και το ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Απέχει πολύ η πραγματικότητα, από όσα έχω ακούσει. Θλίβομαι πολύ με όσα γίνονται, περιμένουμε τις αποφάσεις από τα δικαστήρια, αντί να περιμένουμε τον αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο γήπεδο και η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της".

Διαβάστε ακόμη...