ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μην τα παρατάς ποτέ» (pics)

Από sdna.gr: Νέα μήνυμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου μεταξύ άλλων σημειώνει: «61 βαθμοί κι ένα ματς λιγότερο».
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μην τα παρατάς ποτέ» (pics)

Συγκεκριμένα χθες ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Στη συνέχεια ήρθε η... έκρηξη από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, με τον κόουτς του ΠΑΟΚ στην αρχική τοποθέτηση του να σημειώνει μεταξύ άλλων πως: «Μας έκλεψαν, ήρθαν εδώ και μας πήρανε πράγματα, θα το λέω συνέχεια!».

Στο ίδιο ύφος ήταν όμως και η τοποθέτηση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ανέφερε ότι: «61 πόντοι και έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ζούμε σε άλλον πλανήτη ναι και είναι φυσιολογικό. Πάντα με αγάπη».

Παράλληλα οι αντιδράσεις από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» συνεχίζονται, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα να δημοσιεύει μια φωτογραφία της ομάδας στο twitter, έχοντας το εξής μήνυμα: «Μην τα παρατάς ποτέ». Ωστόσο, στην φωτογραφία μέσα υπάρχει και λεζάντα, όπου ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «61 βαθμοί κι ένα ματς λιγότερο».

Διαβάστε ακόμη...