Τελικός στο ΟΑΚΑ!

Από inpaok.com: Σαφής είναι πρόθεση της UEFA, που έχει δώσει σχετική οδηγία-προτροπή στην ΕΠΟ, να γίνει ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: inpaok.com
Τελικός στο ΟΑΚΑ!

Αυτό που προκύπτει μάλιστα από την οδηγία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι η επιθυμία να γίνει ο τελικός με κόσμο και των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως το ποιες περάσουν.

Δηλαδή από την UEFA δεν θέλουν να γίνει ένας τελικός με προσκλήσεις ή μαθητές σε άδειο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη με το ενάμιση πόδι στον τελικό (κέρδισε με 1-3 τον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι), ενώ η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει την ήττα στην Λάρισα (2-1) για να πάρει αυτή το εισιτήριο.

Ένα άλλο θέμα που πρόκειται να απασχολήσει την Αστυνομία και την ΕΠΟ είναι ο αριθμός των εισιτηρίων. Εφόσον το ζευγάρι του τελικού είναι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για τον καλύτερο έλεγχο των οπαδών αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλ. εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως θα υπάρξουν πιέσεις για περισσότερα εισιτήρια, αλλά η Αστυνομία πρόκειται να φέρει αντίρρηση και πιθανότατα θα γίνει αυτό που θα πουν οι αξιωματούχοι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αξιωματούχοι της UEFA δείχνουν διάθεση να παραβρεθούν στο τελικό, ώστε να έχουν άποψη για τα όσα συμβούν σε αυτόν.

Διαβάστε ακόμη...