«Δεν θα τους περάσει»

Από sdna.gr: Συγκινημένος ο Θανάσης Κατσαρής πήρε πρώτος το λόγο στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ. Σειρά είχαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, οι εκπρόσωποι του μπάσκετ, του βόλεϊ και παλαίμαχοι της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν θα τους περάσει»

 Γύρω στις 16.00 ξεκίνησαν οι ομιλίες της οικογένειας του ΠΑΟΚ με πρώτο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ιβάν Σαββίδη.

"Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, πιστοί στην μεγάλη ιδέα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός, η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια αγωνίζεται εδώ και 92 χρόνια για τα δίκαια αιτήματα της. Τις δεκαετίες του 50' του 60' και του 70' τότε που είχαμε την μεγάλη ομάδα και έπρεπε κάθε χρόνο να κατακτάμε τον τίτλο, το ΠΟΚ, τα συνεταιράκια, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μην κατακτήσουμε τίτλους. Σήμερα όμως αυτοί δεν υπάρχουνε. Σήμερα προσπαθούν να δημιουργήσουν ξανά το ΠΟΚ, αλλά η νεκρανάσταση δεν θα περάσει. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτόν τον μεγάλο ηγέτη". 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος συνοδευόμενος από τους Πέλκα και Μαουρίσιο, άκουσαν τους φίλους της ομάδας να τους... καλωσορίζουν ως πρωταθλητές:

"Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Δεν τιμούν το ποδόσφαιρο αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί να το δείξουμε στον εγωιστικό χώρο". 

Από την πλευρά το,υ ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε:

"Ήμουν κ εγώ εκεί θα λέτε στα παιδιά σας για την μεγάλη συγκέντρωση που βλέπουμε τώρα όπου μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει. Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα και ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την κλοπή του πρωταθλήματος που το αξίζαμε κ το δείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τους πληροφορούμε όλους ότι ο κόπος τους θα πάει στράφι. Νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ψυχή μας. Δεν μπορούν όμως! Από εδώ την καρδιά της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη την πόλη του ΠΑΟΚ τους φωνάζουμε τέλος στα μαϊμού πρωταθλήματα! Κάτω οι κλέφτες των ονείρων μας. Το δίκιο είναι μαζί μας αδέλφια ΠΑΟΚτσηδες. Το πρωταθλήματα να κρίνετε στο γήπεδο όχι στα δικαστήρια όπως πάνε να το περάσουν. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη. Το χρωστάμε στην ιστορία μας στους προγόνους μας. Μπιζίμ ΠΑΟΚ έλεγαν οι παλιότεροι , ο δικός μας ΠΑΟΚ! 

O ΠΑΟΚ είχε εκπροσώπηση και από το τμήμα μπάσκετ, με τον Τέλη Ζουρνατζίδη να ανεβαίνει στο βήμα, λέγοντας:

"Πολλά χρόνια τώρα αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες , δυο λέξεις γυρνάνε στο μυαλό μας, ως εδώ, φτάνει! Είμαστε όλοι ένα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε σε αυτό τον πόλεμο. Πρέπει να υπάρχει ενότητα. Κλείσανε την Τούμπα, θα πάμε Παλατάκι. Κλείσανε το Παλατάκι, θα πάμε στην Μίκρα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε". 

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο Κούλης Αποστολίδης:

"Φέτος συμπληρώνω 55 χρόνια ζωής στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να σας πω ότι αυτό που γίνεται το τελευταίο δίμηνο στο πρωτάθλημα, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Ούτε την δεκαετία του 60', ούτε του 70'. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας όλοι μας την αδικία. Όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται στα γήπεδα, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξαγάγει έναν αγώνα μέχρι να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση. Είμαστε δυνατοί και αξιοπρεπείς".

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιώργος Τουρσουνίδης:

"Να χαιρετήσω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, όλους εσάς που για ακόμη μια φορά είστε στους δρόμους κ στις επάλξεις για την αδικία που έχει υποστεί ο σύλλογος, αυτό που γίνεται δεν θα τους περάσει. Ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του είναι δυνατός. Προσπαθούν να κλέψουν ξανά από τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Κύριοι θέλετε να δείτε χωρισμένη την Ελλάδα; Δεν θα περάσει έτσι, θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο! Σε όλη αυτή την προσπάθεια μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και πρέπει να τον βοηθήσουν, να του δώσουμε το κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός!" 

Toν λόγο πήρε και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος:

"Έχω γίνει 63 και η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μου. Ο θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μπορεί πιστεύω να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Όλοι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο για να πετύχουμε το όνειρο μας. Να τους κάνουμε να βλέπουν εφιάλτες. Πέρυσι μετά το πρωτάθλημα του βόλεϊ, είχα πει στον Ιβάν Σαββίδη στη νέα χρόνια έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δεν θα τους περάσει, δεν θα τους περάσει! Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ζητήσω και κάτι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειας του ΠΑΟΚ, δείτε ποιοι μας στηρίζουν και όταν έρθει η στιγμή να τους θυμηθείτε. Όλους τους άλλους να τους μαυρίσετε. Όλοι μαζί!".

Διαβάστε ακόμη...