Ξεχωριστή επίσκεψη για Ρίτσι (pics)

Από inpaok.gr: Μια επίσκεψη από το παρελθόν του δέχθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/4) κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, όπου ο Δικέφαλος πανηγύρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Volley League.
Πηγή: inpaok.gr
Ξεχωριστή επίσκεψη για Ρίτσι (pics)

 Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός συνάντησε παράγοντες, δημοσιογράφους και επώνυμους οπαδούς της ομάδας που μεγαλούργησε στο παρελθόν, τη Ραβέννα, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα με την ευκαιρία του επαναληπτικού τελικού του CEV Challenge Cup κόντρα στον Ολυμπιακό. Ακόμα, στη παρέα μπήκαν ο αντίπαλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1992, Γιάννης Λάιος, αλλά και ο Σάκης Ψάρρας που έχει αγωνιστεί και αυτός στην ιταλική ομάδα.

Μάλιστα, ο Ρίτσι δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την κατάκτηση της Ραβέννας επί των Πειραιωτών, υπογραμμίζοντας ότι ο ιταλικός σύλλογος έδειξε στους πρωταθλητές Ελλάδας τι πρέπει να κάνουν απέναντι στον Ολυμπιακό τόσο ενόψει του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και των Play Οff του πρωταθλήματος.

«Ο Ολυμπιακός δεν πίεσε όσο έπρεπε τη Ραβέννα στο σερβίς και υστέρησε πολύ επιθετικά. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από το σκορ του πρώτου τελικού. Εκεί θα μπορούσε να έχει πάρει ένα ακόμα σετ. Στο ΣΕΦ η Ραβέννα είχε τρεις καλούς επιθετικούς και από τη στιγμή που πήρε και το πρώτο σετ είχε μεγάλο προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός πιέστηκε και η Ραβέννα έδειξε το τι πρέπει να κάνουμε κι εμείς στο Final-4 του Kυπέλλου και στους τελικούς του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Ρίτσι.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες της ξεχωριστής αυτής επίσκεψης:

Διαβάστε ακόμη...