"Τώρα κρίνονται οι στόχοι, ώρα να φορτσάρουμε!"

Από paok24.com: Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 για την πορεία της ομάδας, μετά και τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού.
Πηγή: paok24.com
"Τώρα κρίνονται οι στόχοι, ώρα να φορτσάρουμε!"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Εθνικό: "Κοντρολάραμε το παιχνίδι και καταφέραμε να το φέρουμε στα μέτρα μας μετά από ένα σημείο, δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά κάναμε το 2-0 και τώρα είμαστε στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι κρίνεται από εμάς, με βάση τη διαφορά δυναμικότητας. Κοντρολάραμε τα λάθη μας, ο Εθνικός έκανε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα του, δεν είχε κάτι να χάσει κι έπαιξε ελεύθερα".

Για το τι θέλει να δει παραπάνω ο προπονητής από τους παίκτες του: "Το στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ, είναι να μειώσουμε τα λάθη σε κάποια σημεία. Χθες για παράδειγμα, τα λάθη που κάναμε μας κόστισαν ένα σετ και ίσως σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι θα κόστιζαν κάτι παραπάνω. Για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις, ώστε στην όχι και καλύτερη μέρα μας, να αποφεύγουμε τα πολλά και σημαντικά λάθη".

Για την κατάσταση της ομάδας: "Η ομάδα έχει στόχο όλη τη χρονιά να φορτσάρει τον τελευταίο μήνα. Τώρα κρίνονται οι στόχοι. Αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, η ομάδα είναι έτοιμη να φορτσάρει παραπάνω. Μετά κάθε ματς είναι τελικός. Ακόμη κι ο ημιτελικός είναι ένα ματς πρόκρισης και ο Φοίνικας θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί".

Για το Κύπελλο και τους όρους διεξαγωγής: "Το καλύτερο σύστημα θα ήταν να υπάρξουν φίλαθλοι και από τις 4 ομάδες. Αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους και για εμάς, που αισθανόμαστε διαφορετικά το παιχνίδι. Αλλά το βασικότερο είναι να μην υπάρξουν παρατράγουδα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι αυτά είναι ζητήματα που θα τα λύσουν όλοι. Σίγουρα θα ήταν ωραίο να δούμε τον κόσμο μας στη Ρόδο".

Για τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα είναι φέτος πιο δυνατός σαν ομάδα, ίσως πείσμωσε κιόλας, αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Σε ένα ματς μεταξύ μας είναι όλα ανοικτά. Εμείς την Παρασκευή θα πάμε να χτυπήσουμε το ματς στα ίσα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Μας έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, γιατί τώρα ξεκινούν οι κρίσιμοι αγώνες".

Για όσα έγιναν πέρυσι: "Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Πέρυσι ίσως η ομάδα κορύφωσε στα τελευταία παιχνίδια και η προσωπικότητα κάποιων παικτών μίλησε στο γήπεδο. Έχουμε και φέτος παίκτες με μεγάλη εμπειρία και προσωπικότητα. Όλη ομάδα θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό. Πρέπει να τα δώσεις όλα και θα έρθει το αποτέλεσμα. Τώρα όλα ξεκινούν από το μηδέν, είναι ένα νέο πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...