Η προκλητική κ.Ρίζου και η ΑΕΚ της... ειρωνείας

Από paok24.com: Προκλητική για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ, προκαλώντας ένταση στην εκδίκαση!
Πηγή: paok24.com
Η προκλητική κ.Ρίζου και η ΑΕΚ της... ειρωνείας

Σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα επιδόθηκε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να προσκομίσει στην Έφεση όλα τα στοιχεία που θα βοηθούσαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, την ώρα που η ΑΕΚ το έριχνε σε ειρωνείες, δημιουργώντας σκόπιμα ένταση στην αίθουσα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, κάνοντας ακόμη και τον Μάκη Γκαγκάτση να βγει εκτός εαυτού.

Και όλα αυτά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αγόρευε και τον λόγο είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως:

«Μετά την εμφάνιση γκεστ σταρ του προπονητή του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ήρθε η ΑΕΚ να παίξει έναν αγώνα που θα έκρινε τον τίτλο. Ήρθε και είχαμε τρομοκρατία α λα καρτ! Όπως θα δείτε από το βίντεο δεν συζητάμε με τον Κομίνη και τον Λυσάνδρου κάτι άλλο πέραν του αν μετράει το γκολ ή όχι. Αυτό ήθελαν να ξέρουν, αν θα μετρήσει γκολ.

Μια εικόνα ήταν όλη η ιστορία. Μια εικόνα που για κάποιους ήταν σοκαριστική, για άλλους ήταν τρομοκρατία α λα καρτ, μια εικόνα που ζωντανά δεν την είδε κανείς. Μόνο ο φωτογράφος το είδε.Υπήρξε κανιβαλισμός σε βάρος του κ. Σαββίδη. Έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο πολύ περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον...».

Φαίνεται πως τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση δεν ήχησαν καλά στα αυτιά της κ. Ρίζου, η οποία έσπευσε να δημιουργήσει εντυπώσεις με ειρωνική διάθεση: «Οι εικόνες διέσυραν τις χώρα μας διεθνώς. Μήπως θα μας πει ο κ. Γκαγκάτσης ότι ήταν και μοντάζ, ότι δεν υπήρχε όπλο;».

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα, με τους εκπροσώπους του Δικεφάλου να βάζουν στην θέση τους την κ.Ρίζου.

Διαβάστε ακόμη...