Η ώρα της μεγάλης «μάχης»

Από paok24.com: Σήμερα το απόγευμα (18:00) το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στρέφεται στα γραφεία της ΕΠΟ.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα της μεγάλης «μάχης»

Μετά την πρωτόδικη τιμωρία του «Δικεφάλου» από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, σήμερα οι «ασπρόμαυροι» ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να δικαστούν υπό καλύτερες συνθήκες και θα δικαιωθούν.

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, το οποίο περιμένει να διαπιστώσει αν ο κ. Σκουτέρης θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που θα δικάσει τη σημερινή έφεση, ελπίζει ότι σε δεύτερο βαθμό θα ληφθεί υπόψιν το οπτικοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ξεκαθαρίζονται όλα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του γηπέδου του ΠΑΟΚ μετά την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι, η οποία έμελλε να είναι οριστική.

Η εικόνα από το τούνελ της Τούμπας δείχνει κατά πόσο ήταν τελικά τρομοκρατημένοι οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, αλλά και ποιοι πίεζαν τον Κομίνη εισβάλλοντας στα αποδυτήρια του και περιμένοντας να πάρουν απόφαση για το αν θα βγουν ή όχι ανάλογα με το αν θα μετρήσει τελικά το κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» ελπίζει ότι στην Εφέσεων της ΕΠΟ θα του δοθεί ο χώρος να αποδείξει ότι το παιχνίδι διεκόπη με πλήρη υπαιτιότητα της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να θέλει να εκμεταλλευτεί την παρορμητική συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να το βάζει στα πόδια, τινάζοντας ένα ντέρμπι και ένα πρωτάθλημα στον αέρα.

Διαβάστε ακόμη...