«Νιώθω σαν… το σπίτι μου εδώ»!

Ο Νικολάι Ουτσίκοφ μιλάει για την ζωή στη Θεσσαλονίκη, για την παιδική του ηλικία αλλά και για τον μεγάλο του έρωτα!
Πηγή: paok24.com
«Νιώθω σαν… το σπίτι μου εδώ»!

Σε μια συνέντευξη αρκετά διαφορετική, ο Νικολάι Ουτσίκοφ ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για ουκ ολίγα θ έματα, μακριά από το βόλεϊ.

Αναλυτικά:

Ο έμπειρος διαγώνιος του ΠΑΟΚ ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα, ωστόσο πέρα από την αγωνιστική του αξία, κανένας μέχρι και σήμερα δεν γνώριζε για τον χαρακτήρα του, τις αγαπημένες του συνήθειες, την παιδική του ηλικία αλλά και την μεγάλη του αγάπη!

O Βούλγαρος μίλησε για όλα τα παραπάνω, δίνοντας το στίγμα για το ποιος πραγματικά είναι. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αρχίσει με τη Θεσσαλονίκη, τη νέα του πόλη, με τον ίδιο να μην κρύβει το πόσο του αρέσει να μένει εδώ.

«Φίλε, είναι μια φανταστική πόλη. Ο καιρός εδώ είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα. Μπορείς να πας βόλτα κάτω στη θάλασσα, να περπατήσεις, να πας για καφέ, γενικά όταν επιλέξεις να βγεις από το σπίτι, ξέρεις ότι θα περάσεις ωραία μόνο που έχει τέτοιο καιρό έξω και γενικά στην Ελλάδα. Επίσης, μου αρέσει να κάθομαι και στο σπίτι, γιατί μου αρέσει στον ελεύθερο μου χρόνο να μαγειρεύω, με χαλαρώνει αυτό. Δεν μου λείπει η πατρίδα μου γιατί και εδώ νιώθω... σαν το σπίτι μου. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ ότι ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πολύ καλός. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που είμαι σε αυτό το ιστορικό σωματείο και σε αυτή την όμορφη χώρα».

Βέβαια, υπάρχουν και... αρνητικά στη πόλη, με τον ίδιο ωστόσο να δίνει μια άλλη απάντηση από τα συνηθισμένα, αναφορικά με το τι δεν του αρέσει στη Θεσσαλονίκη.

«Για να είμαι ειλικρινείς, δεν μου αρέσει που όλα είναι κλειστά την Κυριακή (σ.σ. γέλια)! Δεν το είχα ξανά συναντήσει αυτό και μου φαίνεται κάπως περίεργο να τα βρίσκεις όλα κλειστά την Κυριακή. Παρόλα αυτά, έχω προσαρμοστεί και εγώ σε αυτό».

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... FAST AND FURIUS!

Όταν ρωτήσαμε το Νικολάι Ουτσίκοφ, ποια είναι η δεύτερη του αγάπη μετά το βόλεϊ, στάθηκε στο αγαπημένο του αμάξι, το οποίο είναι ένα από τα βασικά στην πολύ γνωστή ταινία «Fast and Furius»!

«Τα αμάξια είναι η δεύτερη αγάπη μου, το μεγάλο πάθος μου. Ειδικά αυτό που έχω το αγαπάω πάρα πολύ, το αγόρασα πέρυσι, είναι μια ειδική έκδοση και το πήρα από την Αμερική. Είναι ένα ωραίο... παιχνίδι. Είδα αυτό το αμάξι στην ταινία Fast and furius και αυτό είναι το αμάξι που έχουν στις κεντρικές σκηνές (σ.σ. γέλια). Απλά το αγαπάω!».

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Πέρα όμως από τα αμάξια τα οποία αγαπάει «τρελά» ο Ουτσίκοφ, δηλώνει και... παθιασμένος με τα βίντεο παιχνίδια: «Μου αρέσει πολύ στον ελεύθερο χρόνο μου να παίζω στο διαδίκτυο παιχνίδια στρατηγικής. Μου αρέσουν τα βίντεο παιχνίδια που βάζουν το μυαλό να δουλέψει παραπάνω».

«ΓΙΕ ΜΟΥ, ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΟΛΕΪ;»

Όσον αφορά την παιδική του ηλικία και αν είχε προτιμήσει κάποιο άλλο σπορ: «Πάντα βόλεϊ! Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο ή μπάσκετ! Για περίπου 6-7 μήνες είχα κάνει μικρός κολύμβηση, ξαφνικά μια μέρα ήρθε ο πατέρας μου και μου είπε: "Θες να παίξεις βόλεϊ;", εγώ απάντησα γιατί όχι... Ήμουν ψηλός, οπότε από την επόμενη ημέρα κιόλας, ο πατέρας μου με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ομάδα. Από τότε που πήγα το αγάπησα αυτό το άθλημα, ίσως ήταν το πεπρωμένο μου...».

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΟΥΤΣΙΚΟΦ

Πλέον είχαμε γυρίσει το χρόνο αρκετά πίσω, με τον ίδιο να θυμάται τις ημέρες στο σχολείο: «Ήμουν από τους καλούς μαθητές. Θυμάμαι ακόμα το πόσο μου άρεσε το μάθημα των υπολογιστών, καμιά σχέση με το σήμερα και με αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά, τότε ήταν όλα πίσω στην τεχνολογία. Ακόμα θυμάμαι ότι δεν ξέραμε όλοι πως να χρησιμοποιήσουμε έναν υπολογιστή. Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει... Πάντως ήμουν από τους καλούς μαθητές γενικά».

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η συζήτηση έφερε και την κουλτούρα των δυο χωρών στο...τραπέζι, με τον ίδιο να τονίζει πως: «Εμείς οι άνθρωποι που ζούμε στα Βαλκάνια θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά σε όλα. Φυσικά και έχουμε διαφορές, αλλά στην ουσία έχουμε πολλά κοινά. Θεωρώ πως ο κόσμος στα Βαλκάνια σε σχέση με τις άλλες χώρες, είναι πιο... ζεστός, πιο οικείος και ευγενικός. Ο κόσμος σε αυτές τις χώρες αγαπάει να απολαμβάνει την ζωή που ζει».

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ

Όταν ρωτήσαμε τον Νικολάι Ουτσίκοφ για την προσωπική του ζωή, ξαφνικά... έλαμψε όλο του το πρόσωπο.

«Δεν είμαι παντρεμένος ακόμα, αλλά αυτό θα γίνει μάλλον το καλοκαίρι, εύχομαι να είμαι και πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ τότε. Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί με την κοπέλα μου αλλά την γνωρίζω χρόνια. Είναι το άλλο μου μισό, είναι πάντα δίπλα μου σε ότι και αν κάνω. Είναι ένας άνθρωπος που... μπήκε στη ζωή μου από το πουθενά και με άλλαξε πολύ. Μπορώ να δηλώσω ερωτευμένος! Είναι όλη μου η ζωή».

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ»

Η διαφορετική κουβέντα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να μην «κλείσει» όμως με την αγωνιστική δράση και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

«Ο κόσμος εδώ είναι πιο φανατικός, αυτό κάπου είναι καλό και κάπου όχι γιατί μπορεί να γυρίσει... ανάποδα. Χρειάζεται να είμαστε ομάδα τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θεωρώ πως είναι πιο παθιασμένος σε σχέση με άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η ομάδα είναι στα πάνω της και κάποιες φορές που δεν είναι. Πρέπει ο κόσμος μας να καταλάβει ότι το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι στα κρίσιμα ματς, εκεί που θα κριθούν όλα. Κανείς δεν μπορεί να μείνει πάντα στην τέλεια... φόρμα, πρέπει να υπάρχει υπομονή ώστε η ομάδα να δείξει τι πραγματικά αξίζει. Υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα τα οποία ο κόσμος, όχι του ΠΑΟΚ, γενικά ο κόσμος, δεν μπορεί να τα καταλάβει γιατί δεν γνωρίζουν καλά το άθλημα».

Διαβάστε ακόμη...