«Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν»

Aπό paok24.com: "Ξεκάθαρος" ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος για το θέμα του Final 4, σημειώνοντας στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero107.4 πως ο Δικέφαλος δεν εμπιστεύεται κανέναν, τονίζοντας παράλληλα πως ο θεσμός θα γίνει με εισιτήρια και όχι με προσκλήσεις.
Πηγή: paok24.com
«Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν»

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι "ασπρόμαυροι" μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ για Final 4 με προσκλήσεις, άλλωστε η ιστορία έχει αποδείξει πως ο... κλειστός θεσμός είναι μια κοροϊδία εις βάρος του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην έχει κόσμο στο πλευρό του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107.4:

«Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας προφανώς το θέμα να περάσει στα ψιλά, να μην την πάρει κανείς χαμπάρι. Δυστυχώς γι΄αυτούς τα ψέματα τελείωσαν.

Αλήθεια, πιο μακριά δεν μπορούσε να γίνει; Να μην μπορέσει να μετακινηθεί ο λαός του ΠΑΟΚ; Ζητάμε να γίνει ο θεσμός με εισιτήρια. Να πάρει η κάθε ομάδα τα εισιτήρια που δικαιούται και η αστυνομία να κάνει την δουλειά της.

Αποφάσισαν τα γνωστά. Να γίνει με μαθητές, λίγο... μεγαλύτερους. Την πατήσαμε πολλές φορές. Θα είμαστε κανονικά στο γήπεδο, όπως και αυτοί του Ολυμπιακού. Όπως έγινε στη Γλυφάδα, εκεί που πάντα είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ντυμένοι μαθητές, φοιτητές, δημοτικοί συμβούλοι...

Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν. Μόνο εισιτήρια θέλουμε .Ρητά δεν θέλουμε προσκλήσεις. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρουμε πως θα βρεθεί στην Ρόδο. Γι΄αυτό ίσως να επέλεξαν την Ρόδο αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρίσκεται παντού.

Στον τελικό του γυναικείου μπάσκετ, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος με ταυτότητες και ΑΜΚΑ και έκλεισαν τα ταμεία από το Σάββατο το μεσημέρι, όταν ο ημιτελικός ήταν Παρασκευή. Η αστυνομία θεώρησε σωστό να μην κατέβει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του Δικεφάλου καταλαβαίνει τις προσπάθειες που κάνουμε για να έχουμε τον κόσμο μας. Μας δίνει δύναμη.

Θα μιλήσουμε με την ΕΟΠΕ. Από χθες λογικά είναι ανοιχτή. Κάθε φορά μας διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και πάλι βλέπουμε τα ίδια. Στην τελική ας γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μόνο οι αποστολές των ομάδων. Χωρίς κανέναν! Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο αλλά σε εναλλακτική λύση χωρίς κανέναν, αυτή η λύση με τα σχολεία δεν είναι ανεκτή πια! Τα έχουμε ζήσει...

Έχουμε κι άλλη λύση. Θα γίνει γνωστή όταν πρέπει. Ας δούμε τι θα μας απαντήσουν. Από σήμερα αρχίζουν οι διαβουλεύσεις. Ήταν να γίνει Χαλκίδα αλλά η Χαλκίδα είναι προσβάσιμη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οπότε αποφάσισαν Ρόδο. Να ξέρουν ότι ο κόσμος θα είναι και εκεί. Όπως θα είναι και στο συλλαλητήριο. Και να ξέρουν πως δεν θα τους περάσει. Αυτό είναι το τελευταίο που ίσως κλέψουν...»

Για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Όλα τα θέλει η Αθήνα. Πλέον όμως, ήρθε ένας παράγοντας εδώ, εγώ θα τον χαρακτηρίσω ευεργέτη και θέλουν να τον διώξουν, δεν θα τους περάσει. Εδώ θα μείνουν. Απειλούν με τον... μπαμπούλα του Grexit αλλά να ξέρουν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα κάνει ομάδα και χωρίς Ευρώπη, οι άλλοι να δούμε τι θα κάνουν...»

Διαβάστε ακόμη...