Απόρθητο κάστρο η Τούμπα

Από inpaok.com: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν σήμερα (9/4) το απόγευμα στις προπονήσεις και θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (14/4) με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Απόρθητο κάστρο η Τούμπα

Ο Δικέφαλος θέλει να προσθέσει άλλη μια εντός έδρας νίκη στο ενεργητικό του και να συνεχίσει το απόλυτο εντός έδρας σερί του.

Φέτος η Τούμπα είναι πραγματικό κάστρο για τον ΠΑΟΚ, αφού κανένας αντίπαλος δεν κατάφερε να πάρει στο χορτάρι της αποτέλεσμα.

Παρά τις επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε κάθε πιθανό αντίπαλο στο γήπεδο του, με τις μοναδικές του «ήττες» να έρχονται στα... δικαστήρια.

Σε δώδεκα αγώνες για το πρωτάθλημα στο γήπεδο του, ο Δικέφαλος έχει έντεκα νίκες στο γήπεδο (αφού κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε το νικητήριο και πεντακάθαρο γκολ στο 90′) και μια ήττα στις δικαστικές αίθουσες, από το θέατρο του Όσκαρ Γκαρθία.

Μάλιστα, το συνολικό του σκορ στους δώδεκα αγώνες της Super League είναι 29-2, αφού μόνο η Κέρκυρα και ο Ατρόμητος κατάφεραν να σκοράρουν στο σπίτι του ΠΑΟΚ, αν και αμφότεροι ηττήθηκαν με 2-1.

Το εντός έδρας «απόλυτο» των «ασπρόμαυρων» επεκτείνεται και στα παιχνίδια των υπόλοιπων διοργανώσεων.

Για τα προκριματικά του Europa League και τα παιχνίδια κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έδωσε άλλα πέντε εντός έδρας παιχνίδια (το ένα από αυτά στο Καυταντζόγλειο), πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες

Το «σκορ» σε αυτά τα πέντε παιχνίδια; 11-3, αφού μόνο Έστερσουντ, Λεβαδειακός και Τρίκαλα σκόραραν αλλά επίσης ηττήθηκαν.

Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δώσει 17 παιχνίδια, έχοντας 16 νίκες (41-5 το εντυπωσιακό σκορ στα υπέρ-κατά γκολ) και έναν αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...