«Πιέζει για Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στο επίκεντρο των τουρκικών ΜΜΕ, βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες και το ενδεχόμενο πώλησης του σε ομάδα της Premier League, βάζοντας στο... παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Πιέζει για Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ»

Όπως σημειώνουν την Κυριακή του Πάσχα τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, για τον μεσοεπιθετικό της Γαλατασαράι, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Δικέφαλο να... πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού θα έχει οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, που ανέρχεται στο 20%, έτσι οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούν ότι το καλοκαίρι ο Ροντρίγκες θα πάρει μεταγραφή, προκειμένου να βάλουν στα ταμεία τους ένα μέρος από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την απόκτηση του.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, συνεχίζουν το ρεπορτάζ τους, αναφέροντας ότι η Γαλατασαράι αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να συναινέσει στην μετακίνηση του Ροντρίγκες, με τον ΠΑΟΚ σε αυτή την περίπτωση να βάζει πέντε εκατομμύρια στο ταμείο του.

Για τον λόγο αυτό, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε επαφές με τον ατζέντη του 27χρονου άσου, ώστε να "πιέσουν" για την μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League...

Διαβάστε ακόμη...