Τα σημεία που έχασε ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Για να μην λέμε συνεχώς τα ίδια, στο φινάλε της σεζόν σημειώθηκε μια κλοπή, που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Ακόμη και τα πιο «πέτσινα» πρωταθλήματα του παρελθόντος, ωχριούν μπροστά σ΄ αυτόν, που κλάπηκε από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε στην ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
Τα σημεία που έχασε ο ΠΑΟΚ

Και δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το μένος που έχει συσσωρευτεί εναντίον του με την χειρίστου είδους επικοινωνιακή καταιγίδα από τους επιστήμονες του είδους, δεν του δίνει πολλά περιθώρια δικαίωσης.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, με το υφιστάμενο δίκαιο και τα δεδομένα των υποθέσεων, οι δικαστές θα έβαζαν τα γέλια και θα δικαίωναν τον ΠΑΟΚ. Εδώ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εξοντωθεί.

Αυτά έγιναν.

Κι έγιναν γιατί ο ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι ανοχύρωτος ως οργανισμός.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός, που παίζει ποδόσφαιρο και σ΄ αυτό είναι πολύ καλός.

Τι συνέβη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;

Είδαμε τον πάγκο της ΑΕΚ να αλωνίζει, να χτυπιούνται και να μπαίνουν στο γήπεδο στο πρώτο μαρκάρισμα του Μάτος, να σηκώνουν όλοι μαζί τα χέρια, λες και θα χορέψουν… Πυρρίχιο σε κάθε σφύριγμα, να παίρνουν αγκαζέ συνεχώς τον 4ο, να βάζουν στους διαιτητές την ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ όταν έγινε η φάση του κανονικού γκολ του Βαρέλα. Πέτυχαν το σκοπό τους, έκλεψαν το πρωτάθλημα.

(Κάποιος θα πει ότι τον σκοπό τους τον πέτυχαν όταν ορίστηκε ο Κομίνης, αλλά αυτά εμείς δεν τα υιοθετούμε)

Και όλα αυτά συνέβησαν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Έκαναν ότι ήθελαν.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε φροντίσει να πάρει τα μέτρα του, βλέποντας ότι οι αντίπαλοί του, μπορεί να μην είναι καλοί στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι καλοί στα… άλλα. Και τα άλλα δεν είναι μόνο αυτά, που βλέπετε.

Όταν βρήκαν αφορμές, τον ΠΑΟΚ τον ξετίναξαν επικοινωνιακά και δημιούργησαν στο υπόβαθρο στην κοινή γνώμη, για να θεωρήσει νορμάλ αφύσικες ποινές.

Άνθρωποι υπεράνω υποψίας και λαμόγια περιοπής, όλοι επαγγελματίες του είδους, στην υπηρεσία διαφόρων φύσεων συμφερόντων, σας έκαναν το μαύρο – άσπρο. Για μια ομάδα, που δεν πρωταγωνίστησε σε κανένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, για έναν επιχειρηματία, που δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ δικογραφία σε βάρος του.

Ο ΠΑΟΚ έχασε σαν οργανισμός σ΄ αυτό τον πόλεμο. Καταλαβαίνω, λοιπόν, όλα αυτά που ακούγονται αυτές τις μέρες για την ενίσχυση του οργανισμού με στελεχιακό δυναμικό.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτές οι μεταγραφές έχουν αξία.

Διαβάστε ακόμη...