Ξέρει από… ΟΑΚΑ (videos)

Από paok24.com: Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστική, σε ένα γήπεδο στο οποίο τα τελευταία χρόνια, έχει τον τρόπο του .
Πηγή: paok24.com
Ξέρει από… ΟΑΚΑ (videos)

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Basket League, τη σεζόν 2014-2015, διεκδικεί σχεδόν τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πολλά περισσότερα χρήματα, βέβαια.

Την πρώτη σεζόν που επέστρεψε στη μεγάλη η κατηγορία, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο. Η νίκη είχε έρθει με πολύ ωραίο μπάσκετ, τελικό σκορ 85-93, με τον Κάρτερ να έχει 17 πόντους, τον Λάνγκφορντ 16, τον Δέδα και τον Βον από 13, ενώ ο Οντουμ είχε 11.

Την επόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχασε στην έδρα της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο, αλλά τη βρήκε ξανά μπροστά του στα πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, είχε κερδίσει με 78-83, με πρωταγωνιστές τους Χάτσερ (21π.), Βασιλειάδη (17π.) και Μαργαρίτη (16π.). Στη συνέχεια της σειράς, έχασε στο Παλατάκι και τελικά, αποκλείστηκε στο τρίτο παιχνίδι.

Μια ανάλογη εμφάνιση ψάχνει και τώρα, αν και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Το κίνητρο της τρίτης θέσης πάντως, παραμένει μεγάλο.

Διαβάστε ακόμη...