Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Κάμπος

Από inpaok.com: Ξεχωριστή σημασία είχε για τον Τζάλμα Κάμπος το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο, στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Κάμπος

Το τέρμα που πέτυχε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μετά από την εξαιρετική συνεργασία που προηγήθηκε με τους συμπαίκτες του στη στημένη φάση, ήταν το έκτο του για το πρωτάθλημα και συνολικά το έβδομο σε 27 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι, στις επόμενες τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές απέναντι σε Πανιώνιο, Ξάνθη, Παναθηναϊκό και Πλατανιά θα έχει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει ή ακόμα και να «σπάσει» το προσωπικό του ρεκόρ καριέρας όσον αφορά τον τομέα του σκοραρίσματος που έχει από τη χρονιά 2015-2016 σε θεσμό πρωταθλήματος.

Σε εκείνο το διάστημα, ο ποδοσφαιριστής από την Ανγκόλα αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί και κατάφερε να πετύχει επτά γκολ σε 30 εμφανίσεις σε ματς της Super Ligi που αποτελεί μέχρι και τώρα την παραγωγικότερη αγωνιστική του περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...