«Ας συμφωνήσουν ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ»

Από sdna.gr: Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον κλήθηκε να απαντήσει για ακόμη μια φορά ο Πέδρο Ενρίκε, που αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην Καραμπάγκ.
Πηγή: sdna.gr
«Ας συμφωνήσουν ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ»

Βραζιλιάνος μεσοεπιθέτικος πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Καραμπάγκ με την Σαμπαΐγ (1-0), για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του...

Ο Πέδρο Ενρίκε, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, πετώντας το... μπαλάκι σε ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ, που αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το ενδεχόμενο απόκτησης του 27χρονου μεσοεπιθετικού από του Αζέρους.

Το... αγκάθι στην όλη υπόθεση, είναι τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που έχει μπει ως ποσό της ρήτρας αγοράς του Πέδρο Ενρίκε, με τον ίδιο χαριτολογώντας να απαντάει, πως αν ήταν πρόεδρος της Καραμπάγκ, θα τα έδινε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ:

Στα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή σου;

«Συμφώνησα με τον ατζέντη μου, να μην μιλάμε για αυτό το θέμα. Ας αφήσουμε τους δύο συλλόγους να αποφασίσουν μεταξύ τους. Όποια και αν είναι η απόφαση θα την σεβαστώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα ματς της Καραμπάγκ».

Αν ήσουν πρόεδρος της Καραμπάγκ, θα έδινες για τον Πέντρο Ενρίκε 5 εκατομμύρια ευρώ;

«Αν ήταν αυτό το ποσό, θα το έδινα (γέλια)».

Διαβάστε ακόμη...