«Στάζουν μέλι» για τους μικρούς

Από inpaok.com: Μπορεί ο χρόνος συμμετοχής τους να είναι ελάχιστος, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν να λένε τα καλύτερα για τους δύο νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Στάζουν μέλι» για τους μικρούς

Ο λόγος για τους Δημήτρη Καραμανώλη και Θοδωρή Καρρά οι οποίοι περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να κερδίσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά των δύο παικτών στις προπονήσεις και από την ανταπόκρισή τους, έστω κι αν δεν είναι εφικτό ακόμα να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Καραμανώλης -που ακόμα δεν έγινε 20- βρέθηκε στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, για 09:34 λεπτά, πετυχαίνοντας μάλιστα με τρίποντο τους μοναδικούς πόντους του στη σεζόν.

Τέλος, ο Θοδωρής Καρράς που τον περασμένο Δεκέμβρη έκλεισε τα 20, έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ενώ τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον πήρε στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, όταν και αγωνίστηκε για 05:45.

Διαβάστε ακόμη...