Από εβδομάδα οι κινήσεις Σαββίδη

Από novasports.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οι οποίες έχουν μεταφερθεί για μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Πηγή: novasports.gr
Από εβδομάδα οι κινήσεις Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οι οποίες έχουν μεταφερθεί για μετά τις γιορτές του Πάσχα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του "Δικέφαλου" του Βορρά έχει θέσει ως προτεραιότητα την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν, μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι ο επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη θέση, μετά από εισήγηση και του Ρουμάνου τεχνικού. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια στην Ξάνθη και ο Λουτσέσκου θεωρεί πως αυτό μπορεί να γίνει και στον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά, ο Σαββίδης σκοπεύει να τρέξει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικέφαλου" του Βορρά προτίθεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...