Αποκάλυψη: Σκέψεις ΠΑΟΚ για Νεάπολη!

Από paok24.com: Στην πιο ΠΑΟΚτσήδικη περιοχή της Θεσσαλονίκης σκέφτονται οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη να μεταφέρουν το τμήμα χάντμπολ των Ανδρών!
Πηγή: paok24.com
Αποκάλυψη: Σκέψεις ΠΑΟΚ για Νεάπολη!

 


Όπως γνωρίζουν όλοι, το τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου αγωνίζεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στην Μίκρα, ενώ φέτος μετά από συντονισμένες ενέργειες και παρά τα αρχικά... παρατράγουδα με τους ανθρώπους του Δήμου, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και στην περιοχή του Ευόσμου.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, στο τραπέζι... έπεσε η σκέψη για το ΠΕΑΚ Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Το συγκεκριμένο κλειστό υπάγεται στην διοίκηση της Μίκρας και όχι στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μπορεί να ζητήσει αυτό αντί για το «Σπίτι του Χάντμπολ».

Οι συζητήσεις αυτή την ώρα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο μετά το τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται το θέμα να... τρέξει από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα ώστε τα τμήματα να είναι πιο κοντά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...