«Άτυπη ρεβάνς και... πρωτάθλημα!»

Από acpaok.gr: Ένα απ' τα νεαρά ταλέντα του γυναικείου χάντμπολ, η αποτελεί μέλος της ομάδας μας, η Αναστασία Παναγιωτίδου, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα, για την έλευση του νέου προπονητή, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές της στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το Πάσχα.
Πηγή: acpaok.gr
«Άτυπη ρεβάνς και... πρωτάθλημα!»

Για την έως τώρα πορεία του Δικεφάλου...
Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή πορεία, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν, κατακτώντας το τρόπαιο. Η αλήθεια είναι ότι μας πείσμωσε το γεγονός με τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και έτσι θέλουμε να πάρουμε μία άτυπη ρεβάνς από την Νέα Ιωνία.

Για τον νέο προπονητή...
Ο καινούριος κόουτς μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και προσπαθούμε μέρα με την μέρα να γινόμαστε και εμείς όσο το δυνατόν καλύτερες στα πράγματα τα οποία μας ζητάει. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό θέλουμε να φανεί και μέσα στο γήπεδο!

Για την συνέχεια και τα play offs...
Τα επόμενα παιχνίδια τα βλέπουμε ως δύο καλές προπονήσεις ενόψει των play offs. Πιστεύω με σκληρή δουλειά και θέληση θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δε είναι άλλος από το πρωτάθλημα

Οι ευχές σου για το Πάσχα...
Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλο τον κόσμο, με υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Διαβάστε ακόμη...