Ο Τσόχλας «κέρδισε» τον Παπαθεοδώρου

Από inpaok.com: Από τον Ιούλιο του 2013 που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Τσόχλας έχει τη φετινή χρονιά το λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τσόχλας «κέρδισε» τον Παπαθεοδώρου

Ο δεύτερος αρχηγός του Δικεφάλου έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες πρωταθλήματος από τους 21 συνολικά, με μόσο όρο 09:43 λεπτά συμμετοχής.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα κόντρα στον Κόροιβο, αγωνίστηκε ύστερα από διάστημα 3 μηνών για περισσότερα από 10 λεπτά, 13:03 για την ακρίβεια και έδειξε ετοιμοπόλεμος.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πολύτιμη παρουσία του στα αποδυτήρια, μιας και με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη δίνουν το παράδειγμα στους πολλούς νέους παίκτες της ομάδας, οδήγησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του σε πρόσφατες δηλώσεις του:

«Σημαντικό για εμάς, και πολύ χαρακτηριστικό για την ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, είναι η ετοιμότητα του Τσόχλα. Παρότι παίζει ελάχιστα τους τελευταίους δύο μήνες, έδειξε την ποιότητα του, αλλά και το χαρακτήρα του. Ήταν έτοιμος να βοηθήσει. Ήταν πολύ καλό παράδειγμα για τους πολλούς νεαρούς που έχουμε».

Έτσι, η πιθανότητα να παραμείνει ο 34χρονος γκαρντ και την επόμενη χρονιά στην ομάδα αυξήθηκε ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που «κέρδισε» τον προπονητή του, με τους επιτελείς της ομάδας να επιμένουν στον ελληνικό κόρμο, μετά τις κινήσεις με στόχο την παραμονή των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Λίνου Χρυσικόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...