«Χαραμάδα» ολικής ανατροπής στην Εφέσεων

Από metrosport.gr:Τι είπε στο Metropolis 95.5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Πηγή: metrosport.gr
«Χαραμάδα» ολικής ανατροπής στην Εφέσεων

Το ενδεχόμενο να υπάρξει ολική ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ άφησε ανοιχτό ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95,5.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου που δεν τελείωσε ποτέ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη ο κ. Σκουτέρης θα είναι αυτός που θα εκδικάσει την έφεση του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης του κ. Καποδίστρια, παρά το γεγονός πως υπάρχει πειθαρχική διαδικασία από τον Αρειο Παγο εις βάρος του σε εξέλιξη για τις αποφάσεις που εξέδωσε ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων.

Σε αντίθεση με τον κ. Καποδίστρια, ο κ. Σκουτέρης προτίθεται να εξετάσει το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας ωστε να κρίνει αν απειλήθηκαν πραγματικά οι παίκτες της ΑΕΚ και ο διαιτητής του αγώνα, ο κ. Κομίνης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτό το βίντεο μπορεί να διαγνώσει την ευθύνη του Κομίνη και προθεση του κ. Σκουτέρη είναι να καλέσει τον Θεσπρωτό ρέφερι στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ. Ο κ. Κομίνης είχε δηλώσει στην επιστολή του στην κλήση του για την εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι σε πρώτο βαθμό ότι δεν μπορούσε να παραστεί μέχρι τις 28 Μαρτίου λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του. Αυτή η ημερομηνία έχει παρέλθει και ο κ. Σκουτέρης θα ζητήσει την παρουσία του στο δικαστήριο.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε ότι ο κ. Κομίνης δεν προτίθεται να παραστεί ούτε στην έφεση ενώ και από το αθλητικό δίκαιο δεν προβλέπεται ούτε η βίαιη προσαγωγή του.

Εφόσον ο κ. Σκουτέρης προχωρήσει βάσει του βίντεο και αν ο διαιτητής καταστεί αναξιόπιστος μάρυυρας, αυτομάτως κρίνεται αναξιόπιστο και το φύλλο αγώνα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι να συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε με το σκορ στο 1-0 με το γκολ του Φερναντο Βαρέλα, κάτι που είναι στην κρίση του κ. Σκουτέρη. Κατά συνέπεια, θα ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση και θα επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν.

Βεβαια, ο Κυριάκος Θωμαΐδης τόνισε ότι προσωπικά θεωρεί πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αλλά και ότι οι ενέργειες του κ. Σκουτέρη, δηλαδή η χρήση του βίντεο σε συνδυασμό με την κλήση του κ. Κομίνη, δείχνουν ότι ο δικαστής αμφισβητεί ευθέως την κρίση του διεθνούς ρέφερι.

Ακούστε όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

Διαβάστε ακόμη...