Οι ιδιαίτερες ευχές από τον ΣΦ Νέας Υόρκης!

Από thessports.gr:Της δικές τους ευχές στείλανε οι ΠΑΟΚτσήδες της Νέας Υόρκης, μέσα από ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: thessports.gr
Οι ιδιαίτερες ευχές από τον ΣΦ Νέας Υόρκης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επ της ευκαιρίας των Αγίων αυτών ημερών θα θέλαμε να ευχηθούμε :

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στους σχεδόν 5000 φίλους της σελίδας μας που με τα μηνύματα σας και την συμπαράσταση σας μας δίνετε δύναμη και μας γεμίζετε ευθύνες για να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε την μεγάλη μας αγάπη, την μεγάλη μας οικογένεια του ΠΑΟΚ εδώ στην μεγαλούπολη που ζούμε!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στον άνθρωπο που μας έκανε ένα και μια γροθιά όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανα τον κόσμο και υπερήφανους που τον έχουμε πρόεδρο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στον προπονητή μας Ραζβαν Λουτσεσκου και τεχνική ηγεσία της ομάδας που με τη δουλειά τους και την αγάπη τους για αυτόν τον σύλλογο κάνανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στις καρδιές μας!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και γενικότερα τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα που με την αγωνιστικότητα τους και τον επαγγελματισμό τους ανέβασαν τον όνομα ΠΑΟΚ πολλά επίπεδα πάνω!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που με την συμπεριφορά τους στο γήπεδο, ειδικά με τις ομάδες που φοβήθηκαν να μας παίξουν στο χορτάρι, ήταν υποδειγματικοί και δίδαξαν ήθος και τρόπους υποστήριξης της αγαπημένης μας ομάδας στους υπόλοιπους οπαδούς!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλα τα αδέρφια μας και μέλη των συνδέσμων του εξωτερικού που με τόσες θυσίες κρατάνε την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά!!! Καλή δύναμη!!

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY»

Διαβάστε ακόμη...