Στο χέρι του Σαββίδη οι μεταγραφές Κόντε, Χατσερίντι

Από paokrevolution.net: Στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η ολοκλήρωση δυο μεταγραφών που θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας αλλά και στην επίθεση.
Πηγή: paokrevolution.net
Στο χέρι του Σαββίδη οι μεταγραφές Κόντε, Χατσερίντι

Ο Πέντρο Κόντε που κάνει μια σπουδαία σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Εβγέν Χατσερίντι που ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου την οποία και έχει ενημερώσει πως δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, περιμένουν την τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη ώστε να φορέσουν τα ασπρόμαυρα.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε συνεργασία πάντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας σε θέσεις-κλειδιά που ουσιαστικά αφορούν τον άξονα. Αποκτά δηλαδή έναν κεντρικό αμυντικό και έναν φορ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της "Μ" ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση και ενός χαφ που είναι ξένος και αγωνίζεται σε ομάδα της Super League.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει και τις τελικές εξελίξεις και είναι ξεκάθαρο πως από τη δική του απόφαση εξαρτώνται όλα.

Διαβάστε ακόμη...