Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ νέες κινητοποιήσεις και... τελικός Κυπέλλου!

Από sdna.gr: Η νέα συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου θα συζητηθούν οι επόμενες κινητοποιήσεις αλλά και ο επερχόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!
Πηγή: sdna.gr
Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ νέες κινητοποιήσεις και... τελικός Κυπέλλου!

Πρόσφατα ο κόσμος του ΠΑΟΚ προχώρησε σε ακόμη μια παρέμβαση αυτή τη φορά στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η... τελευταία μετά και τη νέα ποινή που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο, που είχε ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να απομακρυνθούν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα, πρόσφατα ο ιστορικότερος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ, η «Θύρα 4», είχε ανακοινώσει πως θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η συγκεκριμένη συμβολική κίνηση είναι ενδεικτική για τη συνέχεια η οποία θα είναι θερμή και αυτό το καλοκαίρι».

Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι όλων των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ αποφάσισαν την Μεγάλη Πέμπτη να υπάρξει συνάντηση, όπου θα αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις, ενώ όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, θα υπάρξει συζήτηση και για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ συνέλευση όλων των συνδέσμων Θεσσαλονίκης και επαρχίας στο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΤΟΥΜΠΑΣ.

Θα συζητηθούν πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τις επόμενες κινήσεις μας καθώς και τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

Ο αγώνας συνεχίζεται..

Διαβάστε ακόμη...