Ο Ουάρντα και οι άλλοι...

Από novasports.gr: Ο Αμρ Ουάρντα έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
Πηγή: novasports.gr
Ο Ουάρντα και οι άλλοι...

Ο Αιγύπτιος είναι το ένα κομμάτι του μετεγγραφικού παζλ που έχει ξεκινήσει από νωρίς να δημιουργείται στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Ανθρωποι της Βαλένθια θα έρθουν στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα για τον 24χρονο άσο, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα της Αιγύπτου, αφού οι «νυχτερίδες» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον εν λόγω παίκτη.

Ο Αιγύπτιος είναι το ένα κομμάτι του μετεγγραφικού παζλ που έχει ξεκινήσει από νωρίς να δημιουργείται στον ΠΑΟΚ με δημοσιεύματα εντός και εκτός συνόρων. Τα άλλα κομμάτια συμπληρώνουν ονόματα όπως ο Χατσερίδης, ο οποίος είχε απασχολήσει το «δικέφαλο του βορρά» και τον Ιανουάριο, όμως η απόκτηση του δεν προχώρησε. Επίσης το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, αν και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό στην περίπτωση του. Τέλος, έχει ακουστεί και το όνομα του Κόντε, αλλά αν ο ΠΑΣ συνεχίσει να αξιώνει ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο, τόσο θα απομακρύνεται ο Ισπανός από την Τούμπα.

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Απριλίου, τα σενάρια για τις μετεγγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, έχουν ξεκινήσει...

Διαβάστε ακόμη...