Δήμητρα Παντελιάδου: 30 αγώνες με 3+ γκολ

Από acpaok.gr: Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή της Δήμητρας Παντελιάδου στην αγωνιστική δράση, καθώς απέναντι στις Αμαζόνες Δράμας πέτυχε χατ τρικ πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, ούσα η κορυφαία του αγώνα.
Πηγή: acpaok.gr
Δήμητρα Παντελιάδου: 30 αγώνες με 3+ γκολ

Η χαρισματική επιθετικός του ΠΑΟΚ MORRIS συνεχίζει τα τρομερά επιτεύγματά της, καταγράφοντας διαρκώς νέα ρεκόρ. Πλέον, μετράει 19 χατ τρικ στην πλούσια καριέρα της με την Ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ εάν συνυπολογιστούν και τα παιχνίδια στα οποία σκόραρε είτε 4, είτε 5, είτε 6 τέρματα, μετράει συνολικά 30 αγώνες με 3+ γκολ!

Κορυφαία της επίδοση ασφαλώς τα 6 γκολ που σημείωσε τον Δεκέμβριο του 2014 στο 8-0 επί του ΑΟ Χανίων στην Κρήτη, ενώ τον Απρίλιο του 2002 είχε σκοράρει 5 φορές στο 7-2 επί της Καλλιθέας. Σε άλλα 9 ματς, η 32χρονη άσος έχει πετύχει καρέ τερμάτων, με την ίδια να συντρίβει συνεχώς τα δικά της απλησίαστα ρεκόρ. Φέτος, ήδη έχει κάνει 4 χατ τρικ, ισοφαρίζοντας την παρόμοια επίδοση της σεζόν 2002-03.

Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζουν να στενάζουν από τις «κανονιές» της Παντελιάδου, η οποία γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στις ολόχρυσες σελίδες της ΠΑΟΚτσήδικης βίβλου. Άλλωστε, είναι η μοναδική αθλήτρια που ήταν παρούσα και στους 18 τίτλους του τμήματος, τα 12 πρωταθλήματα και τα 6 κύπελλα.

Διαβάστε ακόμη...