Η αρχηγός είναι εδώ!

Από paok24: Η αρχηγός του Δικεφάλου που απουσίασε από την ήττα της ομάδας στην έδρα του Άρη επέστρεψε με... κέφια και με τα τρία γκολ που πέτυχε πήρε από το... χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στη νίκη με 5-1 επί των Αμαζόνων Δράμας.
Πηγή: paok24.com
Η αρχηγός είναι εδώ!


Η Παντελιάδου άνοιξε το δρόμο στο 13ο λεπτό με την Βαρδαλή να παίρνει τη... σκυτάλη στο σκοράρισμα στο 26' διαμορφώνοντας το 2-0.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, η απουσία της οποίας ήταν αισθητή στο παιχνίδι με τον Άρη, με ακόμη δυο γκολ της στην επανάληψη (71' και 83') σημείωσε χατ-τρικ, με την Μάρκου στο ενδιάμεσο (79') να βάζει και εκείνη το όνομα της στη λίστα των σκόρερς.

Έτσι, ο Δικέφαλος έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί όμως με τις Ελπίδες Καρδίτσας με τις δύο ομάδες να έχουν 43 βαθμούς και μετά το Πάσχα να τίθενται αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει και τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Η ομάδα της Καρδίτσας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γλυφάδας (0-1). Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης με 42 βαθμούς με τις "κίτρινες" να κερδίζουν με 3-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη...