"Εντυπωσιακή αφωνία ΝΔ για Μαρινάκη!"

Από paok24.com: Σε αντίθεση με τα πολλά σχόλια αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη και τα όσα έγιναν στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, στην Νέα Δημοκρατία έχουν... αποφύγει να πάρουν θέση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: paok24.com
"Εντυπωσιακή αφωνία ΝΔ για Μαρινάκη!"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Προκαλεί αίσθηση η εντυπωσιακή αφωνία της ΝΔ απέναντι στο περιστατικό της Τετάρτης στον Πειραιά αλλά και σε ό, τι έχει να κάνει με τις ποικίλες δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Μαρινάκη, που διώκεται ποινικά για αποθήκευση, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.

Προφανώς η αφωνία αυτή της ΝΔ σχετίζεται με τις, δημόσια παραδεδεγμένες, προνομιακές σχέσεις που διατηρεί ο κ. Μητσοτάκης με τον διωκόμενο. Αυτές εξηγούν και την μανία του κ. Μαρινάκη και των συνεργατών του απέναντι στην εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας. Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν μας τρομάζει το ενδεχόμενο αποβολής της ΕΠΟ από τη FIFA. Το ενδεχόμενο αυτό άλλωστε θα συνεχίσει να επικρέμμεται όσο οι εμπλεκόμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγοντες των ΠΑΕ δεν συμμορφώνονται με το πλαίσιο κανόνων και αρχών".

Διαβάστε ακόμη...