Το μεγάλο κίνητρο του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια

Από metrosport.gr: Στο περιβάλλον του Δικεφάλου υπάρχει και ένα πιο προχωρημένο σκεπτικό για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος
Πηγή: metrosport.gr
Το μεγάλο κίνητρο του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς καλείται να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ και να προετοιμαστεί για το σαββατιάτικο (31/3, 17:15) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να βάλει ξανά τους παίκτες σε κλίμα αγώνων, μετά από 20 μέρες απραξίας λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος.

Αυτό που προσπαθούν να περάσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στους παίκτες της ομάδας έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χάθηκε οριστικά στα χαρτιά και ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η τελική απόφαση αυτού με την ΑΕΚ, άνατες στον ΠΑΟΚ λένε: «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που οι αντίπαλοί μας μάς περιμένουν στη γωνία. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε οι καλύτεροι μέσα στο γήπεδο, μέσα στο γήπεδο είμαστε οι Πρωταθλητές. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ανεξάρτητα ποια θα είναι η εξέλιξη στα δικαστήρια».

Μένει να φανεί αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρούν τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους που ανακόπηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...